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Photo du rédacteurPhilippe Juglar

L’Académie Culinaire de France et AVPA

Mr. Fabrice Prochasson, President of the Culinary Academy of France, appointed his colleague Mr. Patrick Asfaux as the Permanent Representative of the Academy to the Agency for the Valorization of agricultural products.


Thus the Culinary Academy of France will systematically participate in the AVPA juries.

We are happy of this decision that will allow the Culinary Academy to become even more involved in the juries of the contests:


Gourmet waters,

World edible oils,

Teas of the world,

Locally roasted coffees.


Patrick Asfaux will invite his colleagues to join the many chefs who know how to taste and choose the best agricultural and exceptional products and assist AVPA in his mission.



 

M. Fabrice Prochasson, Président de l’Académie Culinaire de France a nommé son collègue M. Patrick Asfaux représentant permanent de l’Académie auprès de l’Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles.

Ainsi L’Académie Culinaire de France participera systématiquement aux Jurys AVPA

Nous nous réjouissons de cette heureuse décision qui va permettre à l’Académie Culinaire de s’impliquer encore plus dans les jurys des concours :


· Eaux Gourmet,

· Huiles du Monde,

· Thés du Monde,

· Cafés torréfiés à l’origine.


Patrick Asfaux invitera ses collègues à rejoindre les nombreux chefs qui savent déguster et choisir les meilleurs produits agricoles d’exception et assistent AVPA dans sa mission.




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